• Ashtanga introduktionskurs
  with Daniela Schütt

  3 dagars workshop i Ashtangayogans grunder.
  Denna omgång får du hela 5 klasser varav två teknikklasser, en hel klass med ashtangans första serie samt en klass i andningsgrunder och en introduktion till yogans filosofi.

  Ashtangayogan är en av de mest fysiska yogaformerna. Här får du chansen att gå ner på detaljer och kunna utveckla dig steg för steg. Vi går igenom grundregler som hjälper dig i alla positioner samt tekniker och varianter som hjälper dig på vägen.

  Fredag kl 17.00-19.00 teknikklass del 1
  Lördag kl 08.00-09.00 andningsintro
  Lördag kl 09.00-11.00 teknikklass del 2
  Söndag 08-09.00 Ashtanga ledd klass
  Söndag 10.30-11.30 Yoga filosofi, en kort introduktion.

  Pris: 500:- för dig som har kort eller köper kort i samband med workshopen. Ord.Pris 650:-

  Varmt välkomna till en perfekt start på den nya terminen 2018!

  Vid bokning via vår hemsida kan du betala enbart med kort, du kan alltid skicka en anmälan via mail och göra din betalning med bankgiro/Swish. Avvakta då alltid svar på att du har fått en plats innan du gör din betalning för att undvika överbokningar.

  Bankgiro: 57 44- 64 29
  Swish:  123 056 70 40

 • Nya fascia facts
  with Daniela Schütt

  Fascia facts teori och praktik. Den nya och uppdaterade versionen av den populära workshopen. Här får du mycket matnyttigt om bindväven, vi går igenom vad bindväven är, vad den har för funktioner, vad som händer när den inte fungerar som den ska och hur vi får den att fungera som den ska.

  Vi avslutar med 90 min yin/pressurklass där vi får jobba med bindväven i praktiken och känna oss igenom vår bindväv och kanske förstå oss själva och vår kropp bättre!

  14.30-16.00 föreläsning
  16.00-17.30 yin/pressur

  400:- för hela paketet, boka dig före nyår och betala bara 350:-

 • Expand your comfort zone

  Denna roliga och engagerande workshop är en introduktion i grundprinciperna i handstående. Vi kommer bryta ner din rädslor och utforska vilka begränsande föreställningar vi har, sedan kliva ur vägen för oss själva och hitta kraft och väcka vår nyfikenhet.

  Denna helgworkshop kommer vända upp och ner på din värld och ge dig ett nytt perspektiv. Workshopen passar dig som har grundläggande erfarenhet av inversioner och vill expandera sin bekvämlighetszon.

  Vi kommer börja workshopen med att integrera handstående i din vinyasa så att du kan få med handstående i din vardagsyoga och i din uppvärmning.

  Vi kommer utforska olika övningar som steg för steg stärker din kropp, din core, ger dig förståelse för din mittlinje och balans. Vi integrerar andningen och överkommer mentala barriärer.

  Denna Workshop handlar om handstående, men mest av allt om att expandera din bekvämlighetszon, ha roligt, stärka din kropp och återkoppla till din andning
   
   Vi kommer lära oss flera sätt att komma in och ut ur handstående på ett säkert sätt.